Päätin viime sunnuntaina pitää viisi päivää taukoa alkoholista. No, sorruin jo eilen. En vain osaa kieltäytyä, jos joku pyytää kaljalle. Nautiskelin sitten muutaman kaljan parin kaveripojan kanssa. Olisin mielelläni nautiskellut enemmänkin, mutta tänään oli herätys 6:45 ja koko päivän kestävä koulutus.

Oli ihan mukava ilta eilen, en vain aina tiedä, miten suhtautua siihen yhteen kaveripoikaan. (Minulle tulee jostain käsittämättömästä syystä siitä pojasta mieleen siili, joten olkoon nyt vaikka Siilipoika.) Pojat ovat noin yleisesti ottaen paljon parempia ryyppykavereita kuin tytöt, mutta kun miespuolisista henkilöistä on kyse, niin siinä on aina oma riskinsä kännisekoilla. Eli joskus erehdyin kännisekoilemaan tämän Siilipojan kanssa, ja siitä lähtien välimme ovat olleet vähän kummat. Itse en tosiaan haluaisi mitään muuta kuin olla kaveri, ja toivon todella että tämä poikakin on samoilla linjoilla. Toisaalta eilen toinen kaveri totesi minulle, että näki aivan selvää flirttiä välillämme. Itse en huomannut, enkä tosiaan sellaista harrastanut, että en sitten tiedä mikä tämä juttu nyt taas on. Muutenkin tuntuu, että muut ovat kovin kiinnostuineita kyselemään jatkuvasti minulta minun ja Siilipojan väleistä. Varmaan tenttaavat sitä poikaakin asiasta, ja olisi kiva tietää, mitä kyseinen herra ihmisille kertoo. Asian tietenkin VOISI helposti selvittää vain kysymällä suoraan Siilipojalta, mutta olen huono sellaisissa. Ja toisekseen, jollain kierolla tavalla ehkä nautinkin kaikenmaailman sotkuista ja kummallisuuksista, ja tykkään katsoa, mihin asiat johtavat.

Puhuttiin Rokkipojan kanssa, että nähtäisiin tällä viikolla. Se nyt ei vain ole edes ehdottanut mitään päivää, ja mielestäni se olisi hänen tehtävänsä tällä kertaa. Itse olen nyt pari kertaa tehnyt aloitteen ja päätin odottaa, että poika tekee seuraavaksi. En tahdo tyrkyttää seuraani tai vaikuttaa liian ylikiinnostuneelta, vaikka mieli tekisikin, sillä (ainakin jollain tasolla) olen kovin kiinnostunut.

Miksi taas tuntuu, että ihan väärät ihmiset heittävät flirttiä ja oikeat eivät. -.-

Jeij! Sainkin juuri tekstiviestin Rokkipojalta. Jotain perus valivalia pitkistä työpäivistä. Ollaan vaihdeltu tuollaisia tekstaireita tässä monena päivänä, mutta miksei se ehdota että nähtäisiin joskus.