Noniin. Kai se on minunkin aloitettava blogin kirjoittaminen. Tämä ei ole muotiblogi, neuleblogi, ruokablogi tai mikään muukaan kovin kiinnostava, ehkä lähinnä oma päiväkirja tai jotain.

Kirjoitusaiheet tulevat varmasti koskemaan lähinnä miehiä, bilettämistä, ihmissuhteita ja muuta sellaista, mitä nyt parikymppisen sinkkutyttösen elämään voi arvata kuuluvan. Tällä hetkellä tuntuu, että kirjoitettavaa riittää roimasti ainakin, yllätys yllätys, miehistä. Viimeisen viikon aikana olen tavannut mm. Rokkipojan, Hippipojan ja Outopojan.. Näistä herroista varmasti lisää tulevissa postauksissa. :P

Blogin nimi ja kuvaus ovat omaa kummallista huumoriani, johon sekoittuu myös ripaus totuutta. Liian vakavasti mitään ei kuitenkaan kannata ottaa.

Elämä on tällä hetkellä oikein mukavaa. Parin viikon päästä jatkuvat opiskelut, joten ehdin vielä lomailla hetkisen aikaa. Käydä pussikaljalla (toivon todella, että säät sen vielä sallivat), bilettää, tavata ihmisiä, hengata ja ottaa rennosti. Nuita kaikkihan voi toki jatkaa ihan hyvällä mitalla vielä opiskelujen ohellakin, mutta kun töissäkin pitäisi ehtiä käydä, niin ei aikaa samalla tavalla jää.

Viimeöisten uniongelmien ja muutenkin erittäin kummallisen vuorokausirytmini takia en nyt yhtään osaa sanoa, olenko väsynyt vai en. Ajattelin silti mennä ainakin yrittämään nukkumista. Joten yöt!