Viiden päivän tauko alkoholista onnistui kuin onnistuikin. Eilen sitten sen kunniaksi piti tietenkin lähteä juomaan. Kylläpäs se olut taas maistui hyvältä, ja aika hyvään tahtiin sitä hörpin. Olinpa sitten jo puoli kymmenen aikaan illalla aika naamat (teini!) ja soittelin muistaakseni jotain typeriä puheluita (teini!).

Feidasin muutamat kaverit ja lähdin moikkaamaan Rokkipoikaa baariin. Siellä sitten perushengausta, onneksi poika oli hörppinyt juomia vielä enemmän kuin minä, joten näytin sen silmissä varmaan melkeinpä selväpäiseltä. No, sitten päädyin, yllättäen, pojan luokse yöksi. Pojan vanhempien luokse itseasiassa. En oikeastaan yhtään tiedä, miksi me sinne menimme..

Aamulla oli aika huvittava tilanne, kun pojan äiti tuli kysymään, että tunsimmeko me jo aikaisemmin. Hah, luuli minua siis joksikin poikansa random baaripokaksi. No, eipä siinä. Oikein mukavat vanhemmat on pojalla ja sillein. En kyllä tosiaan tiedä, oliko nyt vielä mikään oikea hetki millekään vanhemmille esittäytymiselle. :D Mutta tuo nyt meni vähän tuollain puolivahingossa.

ARGH! Onko se tänäänkin pakko lähteä juomaan? Kello kyllä näyttää jo vaikka mitä, että ei tässä harkinta-aikaakaan mitenkään loputtomasti ole. Noh, katsellaan mitä tapahtuu.