Hah, on tämä niin mukavaa tämä alkoholistin elämä.

Lauantaina tuli lähdettyä Kallion räkälään kaveripojan kanssa, ja sen jälkeen kaveripojalle nukkumaan. Oli loppujen lopuksi oikein mukavaa. Tuon kyseisen pojan kanssa jos kahdestaan olen, niin keskustelumme menevät aina melko syvällisiksi. Niinpä kävi taaskin, ja on se ihan kiva päästä välillä kunnolla avautumaan.

Eilen oli sitten tarkoitus käydä vain moikkaamassa tuttuja, kun koulu vähän niinkuin alkoi eilen, joten abaut kaikki opiskelijakaverit ja niiden kaverit ja uudet opiskelijat olivat liikkeellä. No, lyhyeksi tarkoitettu moikkaus venyi sitten hyvinkin pitkäksi, kuten arvata saattaa.. Eräs kaverini (itseasiassa sama tyyppi, jonka kanssa olin lauantaina juomassa, ja joka muutenkin on nykyisin ihan vakkaridokauskaverini) totesi tänään, että ei ole koskaan aikaisemmin nähnyt minua niin kännissä kuin eilen. Eli ihan hyvin taisin vetää siis.

Yhden pojan kanssa siinä jossain vaiheessa vähän kiehnäsin, mutta kun lähdimme (jostain käsittämättömästä syystä) baariin loppuillasta, niin se poika lähti siinä vaiheessa kotiin. No, eipä se mitään! Baarissa sitten päädyin kiehnäämään vähän enemmänkin yhden puolitutun pojan kaverin kanssa. Näin jälkeenpäin mietittynä taisi turhankin hävettävän kiihkeät tunnelmat olla siinä. (Mutta kaipa se oli ihan kiva tyyppi, sellainen mustahiuksinen emopoika. Huoh. -.-) Baarin jälkeen päädyin tämän Emopojan kanssa sen puolitutun pojan kotiin. Muuta en muista, mutta jugurttia syötiin jääkaapista.

Aamulla (tai no mitä lie päivää se jo siinä vaiheessa oli, kello taisi näyttää lähemmäs kahta) herätessä tunnelmat olivat aika huvittuneet. Lähdin melko nopeata vauhtia etsimään metroa, että pääsisin kotiin. Kuitenkin matkalla erehdyin puhumaan yhden puhelun tämän vakkaridokauskaveripojan kanssa, ja päätin käydä moikkaamassa sitä ja paria muuta kaveria. No, siinä kahden kaljan ja neljän viinimukillisen jälkeen vihdoin sain itseni pakotettua bussipysäkille ja kotiin. Nyt tässä vieläkin pienet kännifiilikset päällä, kotiin tullessa tosin oli vielä paljon enemmän. Nyt ehkä pientä laskuhumalaa ja näin.

Onpa kyllä rankkaa tämä elämä, pakko todeta. Pieni tauko alkoholista ei taas olisi pahitteeksi.