Jeap, pääsin kerrankin sängystä ylös jo klo 11:10. Ja olen tässä jo saanut soitettua yhden puhelun, jonka ansiosta työasiani ovat taas askeleen edemmällä. Voin olla ylpeä itsestäni ja lööbailla loppupäivän. :> Kehkeh.

No, en kuitenkaan lööbaile kotona koko päivää, sillä lähden parin tunnin päästä tapaamaan yhtä poikaa. Poika on yksi suuri ihastus viime syksyltä. Se ei kuitenkaan ollut ihastunut minuun, joten minun oli silloin tyydyttävä kohtalooni. Ollaan nähty viimeksi kai tammikuussa, ja olen ollut aikoja sitten jo täysin yli tästä ihastuksesta. Sinänsä erittäin mielenkiintoista nähdä herraa tänään, niin pääsen näkemään, että herääkö minussa enää mitään samoja fiiliksiä kuin syksyllä. Toivottavasti ei herää, sillä en tosiaankaan kaipaa kyseistä ihmistä enää sotkemaan elämääni. Ihan kaveripohjalta olisi kiva pitää taas aktiivisemmin yhteyttä, sillä poika sattuu kuitenkin olemaan erittäin mukava tapaus.

Noniin, olen saanut aamukahvit juuri juotua, ja vaatteiden pukemista voisi harkita tässä pikkuhiljaa. Rakastan tätä lööbailuelämää. Miten IKINÄ tulen selviämään parin viikon päästä, kun pitäisi alkaa viettää kaikki päivät koulussa + töissä? Aikaiset aamuheräämiset ja kaikki, huh.